Over ons

ONS VERHAAL

 

'Samen zoeken naar mogelijkheden'

 

Oxilary is ontstaan uit een samenwerking tussen recruitment en evenementen. Het is ons opgevallen dat in redelijk hechte en kleine gemeenschappen, de kans op een succesvolle en duurzame plaatsing groter is dan het aanhouden van een grote 'talent pool'.

 

Door het inzetten van netwerk en sociale evenementen waar beroeps georiënteerde professionals elkaar treffen, zorgen wij voor betrokken- en samenhang in de sector. Door te verbinden weten wij hoe wij de juiste man moeten vinden voor de 'job'.

 

Mensen in hun kracht zetten zorgt voor betere performance. Daarom steken wij veel tijd in het echt leren kennen van onze kandidaten. Daardoor weten wij beter waar iemand zijn kennis en kunde het beste kan inzetten. Dat zorgt voor een duurzame match waarin iemand zich sterker kan ontwikkelen.

WAT WIJ DOEN

Oxilary verzorgd de zoektocht en bemiddeling tussen opdrachtgevers en professionals voor vaste en tijdelijke plaatsingen. Onze focus en expertise ligt binnen commerciële posities in de food, AGF, Agri, dranken, en petfood. Ook voor data science en business intelligence kun je bij ons terecht.

Wij zijn een klein bureau waardoor wij snel kunnen schakelen en goed kunnen inspelen op de unieke behoefte van elke klant. Zo bieden wij werving en selectie voor vaste posities, en voor tijdelijke posities. Of zoekt u een flexwerker die u na 6 maanden of 1 jaar in dienst wil nemen. Wij vinden de kandidaat met een oplossing op maat.

Ons netwerk bestaat uit commerciële professionals en uit freelancers/ZZP-ers. Door onze relatie met deze specialisten bent u zeker van een werknemer met een veel kennis en kunde.

HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?

OXILARY

 

FMCG sales recruitment

 

Oxilary biedt ondersteuning bij het vinden van talent voor uw organisatie! Maak direct een afspraak!

 

 

Algemene voorwaarden

Laatste nieuws

 

Nieuw kantoor op schipholweg 1!

18 december, 2017

 

Nieuwe website Oxilary online.

27 juli, 2017

 

Wesley Dekker joins the Oxilary team!

01 mei, 2017

Get in Touch

 

Schipholweg 1, 2034 LS Haarlem

 

 

Phone: +31 23 8200355