Loading...
Diensten2019-02-19T17:30:26+00:00

Oxilary levert maatwerk. Dat betekend dat we soms ook een stapje verder gaan

Met de dienstverlening van een van de headhunters van Oxilary, staat u er niet alleen voor. Wat wij onder andere doen is onderzoeken wat uw behoefte is, en aan de hand van een scherpe analyse een functieprofiel opstellen om niet opzoek te gaan naar de verkeerde persoon. Functieprofielen, kunnen soms anders worden ingekleed of kan door een persoon met een andere achtergrond worden uitgevoerd. Het gaat erom dat we duidelijk begrepen wat de noodzaak is, wat daarvoor nodig is, wat u de komende talenten te bieden heeft.

Na het indexeren van de vacature, kunnen wij bepalen welke zaken meer aandacht vereisen. Wat is ook belangrijker? De kosten, de snelheid of de kwaliteit van de zoektocht? In elk geval ontstaat een ander activiteitenplan. Het activiteitenplan moet duidelijk maken welke opbouw het meeste zin heeft. Bijvoorbeeld online adverteren of gericht zoeken binnen communities en netwerken. Wij bepalen in een activiteitenplan de juist volgorde van werkzaamheden. Dat betekent het invullen van een tijdschema’s waarin wij kiezen voor de meest geschikte manier van procesmanagement. Hoe zorgen wij ervoor dat de activiteiten aan het einde van onze zoektocht het meeste resultaat zullen opleveren? Welke volgorde hanteren wij in het zoeken en welke kanalen gebruiken wij daarvoor? Via partners en netwerken of door slim te adverteren of toch middels andere methodieken. Gaan wij werven met of zonder vacature en op welke wijze.

Vanuit onze long-list selecteren wij zorgvuldig een short-list van kandidaten die het hoogst scoren op alle competenties. Van de longlist blijven er ongeveer 10 tot 15 kandidaten over. Van deze kandidaten wordt een intake en kwalificatie afgenomen. Een kwalificatie bij ons duurt gemiddeld 60 tot 90 minuten. Binnen onze kwalificatie onderzoeken wij de achtergrond van een kandidaat. Wij steken ons onderzoek in als onafhankelijk zodat de kandidaat niet naar een specifieke functie solliciteert. Dat zorgt ervoor dat alle antwoorden eerlijker en niet doelgericht zijn. Ons model is gebaseerd op om een beter beeld te krijgen van alle zichtbare en verborgen competenties van een kandidaat;

– sterktes én zwaktes,
– verantwoordelijkheid bij uitgevoerde projecten,

– performance,

– resultaten,

– leiderschapseigenschappen,

– beweegredenen,

– loyaliteit,

Soms zijn organisaties zich er niet van bewust hoe ze geprofileerd zijn en hoe zij zichzelf vermarkten. Grotere organisaties denken hier heel goed aan. Kleinere MKB bedrijven verliezen toch vaak de focus hierop, aangezien het belangrijker is om marketing in te zetten op je producten dan op je eigen organisatie. Het geeft mensen die de organisatie niet goed kennen, of niet echt een idee hebben hoe deze van binnen reilt en zeilt, een vrijblijvend kijkje te kunnen achter de schermen. Een bedrijfsvideo moet ook geen campagne-materiaal zijn, maar een eerlijke opname van een doorsnee werkdag.

Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat bedrijven die zichzelf duidelijk mee profileren 80% eerder worden gekozen door studenten om na hun studie bij aan de slag te gaan. Ook bij andere talenten zul je eerder opkomen als ze denken aan een cari1ereswitch.

Op welke manier kunnen wij voor u werken?

Dedicated Search

Wij zoeken exclusief voor uw organisatie. Wij stoppen niet totdat de vacature is ingevuld. Zo bent u ervan verzekerd dat uw probleem snel wordt opgelost. U besteed de volledige zoektocht aan ons uit, en hoeft enkel de beste kandidaten te interviewen.

Vrijblijvende Search

Zonder verplichtingen gaat ons team voor u aan de slag. U betaalt wanneer wij de vacature invullen. Zo maak je gebruik van ons netwerk, tools en expertise om snel de perfecte kandidaat te vinden.

Detachering/Contracting

Werkgevers hebben op verschillende momenten extra mankracht nodig. Dit kan komen door ziekte, seizoenswerk, en projecten. Oxilary biedt ook de mogelijkheid tot detacheren. Zo kunt u zonder risico extra mankracht inzetten.

Informatie over onze IT activiteiten volgt spoedig en kunt u vinden op www.oxilary.de