Loading...
Over ons2019-08-21T14:12:52+00:00

C-level consultancy

Oxilary verzorgt de zoektocht en bemiddeling tussen opdrachtgevers en professionals voor vaste en tijdelijke plaatsingen. Wij zijn een verlengstuk voor de directie om samen met hen te kijken welke oplossing het beste schikt in de zin van mensen en middelen. Onze focus en expertise ligt binnen IT/ Dataveiligheid en FMCG. Of het nou gaat om FMCG-Sales kandidaten of een developer met JAVA achtergrond. In beiden disciplines zijn wij actief.

Ons kent ons

Wij zijn een klein bureau waardoor wij snel kunnen schakelen en goed kunnen inspelen op de unieke behoefte van elke klant. Ook kennen wij goed onze kandidaten aangezien het vrij persoonlijke trajecten zijn.

Altijd maatwerk

 Zo bieden wij werving en selectie voor vaste posities, en voor tijdelijke posities. Of zoekt u een flexwerker die u na 6 maanden of 1 jaar in dienst wil nemen. Wij vinden de kandidaat met een oplossing op maat. Wij weten welke kandidaten welke uitdaging interessant vinden, en wat bij hen past.

Elk project

Ons netwerk bestaat uit professionals die graag in vaste dienst werken en uit freelancers/ZZP-ers. Door onze relatie met deze specialisten bent u zeker van een werknemer met een veel kennis en kunde voor elk project.

Oxilary en relaties

”Onze relaties zijn een verlengstuk van onze organisatie en andersom”

Wij zijn een specialist binnen de FMCG Food markt met en groot netwerk aan kandidaten die actief en niet actief zoekende zijn. Wij weten de juiste man razendsnel te vinden.

Steekwoorden: Retail, Sales, FMCG, Commercie, Verkoop.

Exsa Europe

Deze druiventeler laat ons zien wat de wereld kan doen om dichterbij de bron te staan als consument!

Samen met Exsa!

Onze relatie is een verkoopkantoor van voornamelijk druiven en citrussen. Zij zijn aangesloten aan een groep van producenten. Hun partners zitten voornamelijk in Zuid Afrika. Echter hebben zij ook diverse partners in andere delen van de wereld zoals Egypte en Costa Rica.

United Soft Drinks

Een familiebedrijf als geen ander waar ondernemerschap de basis is!

Oxilary en USD!

United Soft Drink(USD) kenmerkt zich als een sterk bekende producent van dranken. Ze produceren het merk AA-Drink (zie www.aa-drink.com). Verder zijn zij in Nederland bijzonder sterk met het merk Bar-Le-Duc mineraalwater. Deze dranken komen voor in diverse soorten en maten, ook met- en zonder koolzuur.

En zo nog vele andere

Met de bijna 300 relaties die wij hebben, kunnen wij altijd mogelijkheden vinden, voor ieder wat!

Oxilary en de wereld

Met relaties in Nederland, België en nu ook in Duitsland, is Oxilary een internationaal headhunters, recruitmentbureau vandaag de dag die voor talent staat. Wij hebben door onze specialisatie herkenning. Binnen de vers, ultra-vers, trading, retail, groothandelsmarkten etc. etc. wat met food te maken heeft, kunnen wij helpen!

0
Kandidaten die wij kennen
0
Interviews (p.j)
0
Uren kandidaat kwalificaties (p.j.)